Dagar rinner iväg

Senaste måanden har varit lite hit och dit. Har hälsat Mike efter 5månaders icke hej eller prat alls. Jag vet faktiskt inte vad läget ligger på vår relation.. Inga ord befinner för det.. Bara en massa punkter och frågetecken.. När jag vill trodde han var så duktigt av sig kunde låtsas inte känna igen mig. Så var det helt tvärtom . Att han tittade länge på mig när jag inte face to face tittade på honom.. Ärligt är att jag har redan sakta å glömt bort hans elak sätt han gjorde en gång i tiden. Hans oschyssthet en gång i tiden.

Känslan är också rädd kan jag lita å ge tillbaka mitt förtroende? Oavsett vi utesluter om han har ljugit mig om nåt eller inte.

Jag hade heller ingenting att säga än Hej sist..

Han var så nära sist så jag kände av den tittande.


O har lagt sig ner eller take a time out of the game .. Well, jag har inte lekt med honom . Det var han som skapade spelbrädan...
Fram O har jag liksom blivit en annan å behandlingsätt är inte samma längre. Jag menar inte jag vill träffa din monster sida .. men men ändå..

Jag har känt en ny underbar vän Michel, han verkar en riktig bra vän.. Kanske totalt har varit vänner i ca 2veckor nu. Men beviset på att vi kan vara bra vänner å vår relation går bra.. Är att 2779 meddelande som historiken på fb... bland meddelande finns det ämne snack ifrån jorden till himmeln.. Det är precis en sån vän jag behöver nu.

En vän som liknar mina gamla killvänner, finns för lite allt ...

jag sa en gång i tiden , ord som älskling, sweetie ,gumman osv de kan använda i vänskaps krets utan menar nåt mer än det..

Åh hjärtor ,puss och kram sådana ord med..


Ja, min underbar vän har gjort att våren kommer sluta ganska ok..

Jag har tyvärr inte så mycket tid kvar av skolan. SEN ÄR MAN FRI ...

Därefter kommer en tanke på  SHit , vad händer next???