The Mysteries of Love

Den här serien slutade i fredags . Slutet var väldigt bra och berörligt innan avtoning av serien kom.
Ett glatt slut , alla fick sitt partner eller sin älskning som de vill ha .

Denna serie handlade både om poliser med hjälp av en fysisk proffessor lösa alla fall med  ett fysik respetive sätt.
Alla fall som poliserna träffade kunde lätt förklaras i ett fysiskt respektive.

Förutom jobb berättade de också hur de skaffade sin älskning.
Killen som har på sig en mörkare kostym är både en playboy och är en polis inspektör. Utanför för sitt jobb så är han en playboy som har så tur att skaffa tjejer som vet han är en playboy men gå ändå på one night stand .

Han som har på sig en vit rock är proffessor King. Han var redan elite inom fysik när han var en unge. Inom hans värld så är det bara fysik och alla labrapporterna som är viktigaste.. Till en gång hans elev gjorde en grej inom en labrapport , om han inte kunde under en månad lyfte fram att nya partiklarna verkligen finns så kan han aldrig mer vara en proffessor eller jobba inom forskning.

Den tiden var en kvinna som också var polis, hon gav proffessor stöd och hjälpte honom mycket. På någonting konstig känsla så frågade proffessor en dag om kvinnan om hon vill bli hans tjej.
På grund av Proffesor Kings hem är engelskas rikmans hem så var fick de många konflikter för att kvinnan var en polis och bodde i en fattig område .

Både polis inspektör och proffessor King är polare ifrån när de var små. De är så bra vänner så att de kunde prata om vad som helst.

I denna serie kan du både lära dig lite mer fysik men samtidigt en väldigt stor vändpunkt att även du är kan vara en pro polis i jobbet men utanför jobbet kanske du är en playboy som playa runt. Utan ens behöva ta ansvar för tjejerna.

Medan Proffessor King är en fysik elite men inom kärlek så har han bara 0 kunskap där. Hans playboy polare som hade nästan one night stand dag efter dag med tjejer som han kände i bar eller pub.



Sammanfattning





http://en.wikipedia.org/wiki/The Mysteries of Love