Jag,Hans , Isabelle och Johan blev extremt genomblöta idag.

Jag gjorde Yoga på morgonen sen stack jag till toa och fixade ordening mig. Typ tvättade ansikte med Mary Kay produkter sen så smörjade ansiktes kräm. Men en olycka uppstod. Min moster kom bara klingande dörren. Och jag sa redan att ingen är hemma och jag skulle snart sticka. Men hon fortsatte. Jag brydde henne inte utan jag fortsatte ta på lite concealer så det täcks det som ska göra. Sen lite grann foundation. Det var på grund av min moster så hindrade hon min tid så jag missade bussen som kan vara framme 12:20. Under tiden så smsade Isabelle och sa att hon var hur blöt som helst.

Jag kom lite över halv och de var redan i Trappan och åt. Efter maten så ställde vi tillbaka bestick och sånt. Där började ösregna eller lättare sagt är vatten som bara regna ut från himlen. Två killarna var så fega att de inte ville ute från resturangen. Men jag tog ut min paraply där jag stod med Hans och gick. Och Johan och Isabelle blev mer blöta än vi två. Men nästa vi var framme så fanns det en stor vatten pöl. Och vi hittade inte genväg som kan undvek den. Mina sockor blev blöta och läckte in till fötterna. De blev svinkalla och sånt. Och samtidigt blåste när jag hällde paraply annars bruka den vara en jättebra skydd.

Våra kläder blev inte ens torra innan jag är hemma nu och skriver. Johans jacka var fortfarande blöt när vi slutade vid 5 tiden.