Shopping, mötas, fika och bio

Jag skulle shoppa med Bella i kompassen. Den butiken som ska upphöras. Där hittade jag en klänning som är gul. Och ord pris var 600kr och nu 300kr. Sen stack vi till nordstan in till Cubus. Jag verkade såg en fin svarta tröja som är lite lång där under. Men pallade inte dit. För det första vi har inte gott om tid. För det andra vi skulle till Gina Tricot. Där hittade hon en kofta som har en bälte runt sig. Där ringde Johan och frågade vart vi var. ?..  Sen så stack vi till Åhlens och tittade parfym medan Johan var på väg från skolan till nordstan. Johan var hungrig och Bella var törstig. Jag själv var mittemellan. Men Fredde kommer snart vi kunde inte gå någonstans. För att det var just emo trappan. Jag måste har kontanter för att kunna fika så jag stack upp till andra våning till automaten och tog pengar. Där såg jag Nelli och Marcus. Marcus var som vanlig vad gör du här. Jo, jag vet att du shoppa eller hur. Jaja, första gång jag shoppade och bara köpte bara en klänning. Bella och Johan kom upp senare. Fredde var framme och vi gick ner igen. Sen stack vi till Kompassens café för att Bella vill just inte fika i stan. Jag köpte en blåbärspaj med vaniljsås och ett glass vatten. Bella köpte  en Smoothie med jordgubbs smak. Johan köpte en äppelkaka med grädde för att jag tog det sista vaniljsås. Ni får se min blåbärspaj senare.

Vi hann inte till Bergakungen så vi stack till Bio Palaset istället. Där som tur så började filmen om en kvart. Wei, jag hade tillräcklig med poängen att jag fick ett gratis biljett. Det var inte så dum. :P

Fredde bara va kände du biljett säljare. :S.  Sen så köpte jag och Bella Hollywood ++.

Filmen blev klart Låt den rätte komma in. Ni som läser blogget ska inte tänka fel nu.  Genre skulle var thriller, skräck och nåt mer. Men skräck var inte den utan jag tyckte det var synd för den omänsklig tjejen.

Som tur jag grät bara på trailer när jag såg hemma själv men grät aldrig i bio. :D... Jag kanske kan inte gråta framför folk. Men jag kan granatera gråta när som helst när jag är ensam själv och se en touching film eller serie.