Egentligen har jag slutat skolan


Efter det så ringde jag Iris och frågade vilken tid hon ta tåget. Eftersom jag ville gå på bio med min vän. Men jag ville inte att när hon kommer hem till mig så är jag inte hemma. Egentligen så gör det ingenting , för hon känner min familj redan rätt bra. Då jag gick förbi mina kamrater( killar). Jag frågade Iris vilka var de med? Hon svarade med din syrra och Borås gänget ( min syrra och hennes vänner och en kusin). De blev skit skrämd när de hörde jag sa borås gänget. Det är kanske saker jag gör är hemsk nu, att kasta stolar eller någonting annat som ingen kan tänka sig för.

Sen när jag kom hem så åt jag lite och läggade mig och vilade i sängen. Var så himla trött så sömnade jag efteråt. Innan jag vaknade så var Iris redan hos mig, då var serieavsnittar hemma. Så att vi kunde kolla på de och sen gjorde vi mandarin.

Vi åt kvällsmat och sen fortsatte kollade på serierna. ( The Master of Taichi) ( The Seventh Day).
Dagens kvällsmat är grillade revben, aubergine, isbergsallad och potatis och enstaka bacon.

Nästa vecka rätt mycket att göra. Jag kan inte vara säker hinna bloggar då. Men jag försöker ändå att göra det.

Måndag ingenting särskilt förutom träna på att spela lite gitarr så uppspelning på v.12 blir bra. Imorn, sön och mån måste öva till Engelska prov för en bok. 30ord som jag ska kunna.

Tracy / kram ^^