A sweet dream on not long ago

Gissa vem jag såg i min dröm igår kväll. Haha story inne är allltid så himla bra planerad och skriven. Det var bara en fråga om hur de skulle känna att någon höll en i famnen och bär en o snurra. En av min favorit artist fanns på plats, han bara visade en genom att bära upp en . Hur lycklig är man inte då haha ^^.. Bäst..

Vart var vi enligt platsen då? Jo, det måste vara i Hk och i någon form av modern Mong Kok som i verkligen inte skulle ha fått plats för en fotbollsplats. Mong Kok skulle heller inte har läggat så nära The Central.
 

Storyn fortsätter att en gick med en hela vägen ifrån central till den modern Mong Kok. Blev väckt av att min kusins mor var med en på den lilla utställning för att handla ett par ballerina sen gick man till en plats där man kunde sitta.

Raymond försvann då...  :(....

Hur fick man hits att det var Mong Kok man befann sig , jo ett jag fick syn på två stora tecken när Raymond gick med en .

Andra var att Mong Koks kvalitet för skorna är inte alls bra. De gick sönder på en kvart haha, eller kanterna för skorna.