Hos vår äldsta kusse i Gbg. ytterligare en släktmiddag

I onsdags var vi hos vår äldsta Kusse Rosas hem och åt en släktmiddag. För Ka Yan och Ka Hei har kommit till Sverige . Jag och pappan kom lite försent .

Maten





Jag vet faktiskt inte om det var av min kusin Rosa eller hennes man Stefan.. Men hur som helst var maten skitgott.





Denna gång fick man få ta fina bilder på Alvin ( Rosas son). Sist var han hur rädd för mig som helst, anledningen kan ha vart vi inte har träffat på länge sen sist och sist.




Barnet har som sagt redan vuxit upp och börja bli 3år snart. Han kommer vara lite små blyg för de människor han sällan träffa.

Det var väldigt kul att få träffa Ka hei och Ka Yan efter 10år eller cirka 9-10år tror jag.. Jag anar att det har gått så många år sen vi träffade sist.

Annars har vi alltid haft kontakt via internet så klart. Cheuk, Ka Hei och Ka Yan var bara tvungen att fråga mig om jag har fått en bf. haha .

Jag svarade genom att, aa flera st killvänner men har inte avgörat på vem är Mister Right ..  Cheuk sa han är "en fågel utan fötter" det betyder att en fågel som aldrig vill landa ner och vila. Vilket kan vara ett uttryck för Playboy men min kusin är inte PlayBoy. Han kunde bara liksom inte hitta på ett bättre uttryck att självförsvara sig ifrån oss. hihi

Min kusin är klart snygg ,stilig o.s.v. Haha, nu ska jag inte sitter här och presenterar om honom. Vi få ta det i ett annat inlägg haha..

För det finns oerhört mycket bra saker om min kusin C. Det behövs ett helt inlägg för att kunna summera allt bra haha..

Vi har tagit lite gruppbilder på min systers kamera. Så att jag har inte fått de bilderna än. Kanske hinner posta upp om hon skicka innan måndag. haha ..

Jag åker på mån och lämna hemma runt 17 tiden . För ska vara framme i flygplatsen runt 18.00.. Även om flyget åker nåt via 20.00 .

I will promise that to post up them when I get them.  Middagen hos kusse slutade med att vi tog bilderna och snackade mycket. Ifrån jordens skapelse till dagens moderna värld.

En annan släktmiddag var det hemma hos mig :D.. C köpte hem åtta kinesiska maträtter, friterad revben med sötsur sås, någon kinesisk grönsaker med röda , tofu med mildsås och mycket goda.  Sorry guys that I forgetten to take a pic. xD..

Den middagen slutade med att kusse C har fått en biu sou Anna haha.. Nej , vi skämtade bara med dem att de passa varandra väldigt mycket. A perfect match. :D...

Min kusin C blev faktiskt lite blygt där haha.. Blev lite röd i ansiktet.

Biu sou ( kusses fru)



Fikan från min äldsta kusins hem