Tidsmaskin tillbaka till en händelse mellan mig och en bästis till mig

För några år sen så började min första vän i mitt liv inte brydde sig om mig , så snabb han såg mig så vill han bara därifrån så snabb han kunde.

Jag förstod inte vad problemet var. Men jag hörde från andra vänner nu att vänner kan växer ifrån sig. Sen efter några år kanske man kommer att bli lika bekanta som man var ifrån början.

Händelsen var när jag addade en msn som sa det var min första väns flickvän. Jag förstod inte varför hon vill ha kontakt med mig medan min första vän inte ens vill ha kontakt med mig.

Tjejen babblade eller den personen babblade om en massa saker mellan henne och min vän. Bland annat om de hade sex fast jag vill hellre inte höra dem.  Det jag minns var att msn stod Filip's Ängel. Andra dagen jag chattade med henne så var det den dagen hon blev mördad. Men efter hon har dött i 10minuter så kom tillbaka och sa jag är redan död och hade blivit ett spöke.

Där började jag undra över lite tveksamt om det var sanningen att hon var hennes tjej eller inte. Eller var det någon som kände oss och lekte med mig.  Hur som helst så har jag läst olika tidningar för artikel mord i tre dagar men jag hittade inte ett enda.

Jag blev både nervös och sur på mig själv. En vecka eller några dagar efter så hittade jag min väns lillasyster. Jag frågade henne om hon visste att min vän hade skaffat en tjejvän eller inte? För att jag vill veta om det var sant eller falskt. Om det är falskt så kunde det var en jätte stor möjlighet att det var en skämt som min väns vänner har gjort. Om det var de vill jag så gärna säga till de ni lyckades lura mig.


Förutom jag sa att det kanske var din brors tjej , tjejen hade också skickat en bild till mig därför har jag också visat det för min väns lillasyster.

Tänk tillbaka var det många konstiga saker som inte gick att lösa. Jag frågade tjejen hur kände du min vän . Hon sa jag träffade honom i stan.

Efter den frågan så letade jag hela skolkataloger efter en tjej som hette Linda men jag hittade inte någon som lik bilden som hon hade skickat till mig.

Jag var både rädd att tänk om en oskyldig har blivit mördat, jag måste gå min sista steg för att jag kunde inte hitta hennes adress någon annanstans än min väns rum. Det var enda källan jag hade.

Det som var lite jobbigt var att den tiden var han ignonerade mig men jag visste om varför han gjorde dem.

Igår fick jag reda på att jag hade varit jobbigt. Jag minns bara efter hans hk resan så hade jag mest stannat hemma och plugga. Vad jag minns så var en period vi icke hade umgått.

Att vara jobbigt för en är upp till hur den personen tycker att en ska vara jobbig. Jag visste inte om jag var jobbig för honom. Men jag vill också fråga vad är en jobbig person för honom?

Jag har verkligen fel för att jag letade i hans rum men jag vill också visste min vän om att jag försökte leta efter adress till en tjej som var hans flickvän. Hon kanske har blivit mörda men poliser hade fortfarande inte hittat liket.

Jag hade två frågor i huvudet . Ena var kanske det var en skämt eller var det en saning. Tänk om tjejen har inte blivit mörda utan misshandlad men var nära på att dö.

Jag hade två ord i huvudet. Respekt eller någons liv är viktigare?

Jag valde någon livs för att jag kunde varken fråga min vän om det var sant du har blivit ihop med någon eller inte.

Om jag skulle få göra om saken, jag kanske hade valt att skriva en lapp och stoppa i hans bord eller under hans dörr istället.

Vem hade rätt eller fel.

Jag säger förlåt för jag har letat i ditt rum men om du visste om Linda flickvännens händelsen var en skämt som du och dina vänner har planerat och för att lekt med mig för ni vill SKOJ OCH SKRATT. Jag tyckte inte den skämten var någonting vidare roligt utan jag blev jätterädd och skyldig att jag inte kunde rädda en människa för att jag trodde att hon blev mördad av sin plastpappa.



Jag har gått tillbaka tänkt varenda sak vad jag vi har gjort. Hade någon konflikt kommit upp så att vi blev ovänner. Att leta i ditt rum tog jag inte som var en stor grej om jag kunde hitta tjejens lik eller om jag kunde hitta bevis att du inte var ihop med henne så behövde jag inte oroa mig så att jag inte kunde sova så bra på nätterna.


Jag har funderat över hela kvällen för hur jag skulle kunna meddela dig. Jag fick inte bra rubrik i huvudet så att jag visste hur jag skulle förklara hela händelsen ifrån början till slut.

Därför har jag valt i min blogg att som en berättare sätt om hur det var i början till slut. Att jag inte hade någon val att leta i ditt rum.

För att hålla detta som privat så har jag lösenordskyddat mitt blogg.

ps.

Om du kommer att förlåta mig eller med andra ord att jag hade stor anledning och det var inte meningen att det skulle bli så att du hatade mig eller blev sur på mig.

Om vi kan bli vänner igen så vill jag vi kan börja ifrån där vi lämnade . Eller glömmer bort alla saker som vi har gjort mot varandra som vi tyckte var dåliga eller repsektlösa.

Ta en suddi och sudda bort allt.

Det enda jag vet att du inte hade förändrat är att du fortfarande är en djurälskare och tycker om japanska vikning ...
Jag har bytt ifrån namnet Samila till Tracy för att jag tycker inte om namnet Samila. Annars kan du läsa genom min blogg.

Om du orka . :D