Onsdags arbetsdag

Jag kom till jobbet och jag hade ingenting och för att personalen Edina har redan gjort gröten. Det enda jag fick göra var att skala äggen. 

Innan lunch så tur har det varit ganska lugn där. Kan du nästa sitta där och vila mycket. 

På lunch så pratade vi om allt. Det vi fick gapsskrattade var att Lamin berättade hur han svarade personalen i andra byggnad.

Personalen frågade vem är det?

Han sa varken jag är en feriearbetare från annan byggnad och kommer hit för att lämna de här gamlingar eller sa varken hans namn.

Utan han sa det är Någon som ska lämna någon till gymnastik

Då vi hörde det så gapsskrattade vi. Jag minns hellre inte varför det var så kul. 

När Ali kom klockan tolv och han skulle jobba på kvällen. Då jag och han var där i vår avdelning så hade vi ingenting och göra. 

Då frågade gå till de andra två och se över vad de gör. 

Jag gick till mitten men hittade inte Nelson så jag gick till Norra och där såg man Nelson och Nermin gjorde någonting bakelser som likna gifflar.


Sen kom John , Lamin, Seri och Louisa upp och ner till oss. John de har bakat kladdkakor där uppe så jag följde med upp och testade en bit. 

Gårdagens skämt var att John blev inlåst ensam i hissen.  Ibörjan jag fick reda på det så trodde jag att han och många gamlingar var fast i hissen.

Helt mobbad , jag kunde hellre inte hålla mig att inte skratta .

Jag vet det är inte alls kul att blev fast i hissen. Det är klart man kan bli rädd.

Igår när vi åkte upp till för att äta kladdkaka så drog Lamin upp hissens dörrarna. Han vill nog känna hur det känns när man blev fast i hissen.

Men man bli inte så lätt fast i hissen..  

På grund att vi inte hade så mycket att göra så fick jag sluta tidigare.  Innan jag slutade så fick ett sms från syrran att de skulle köra upp till Gbg och sen hämta upp mig.

Okej, då slapp jag stressa mig till nordstan och hinna ikapp bussen.  : P