4års skottdagen är här.

Ja, jag minns faktiskt inte vad farsan sa om hur många i världen fyller år idag.


Jag känner en av hur många 500000 hur många av en ..


ÅÅå, det är verkligen så desperat att jag inte kan gratta honom. För det har hänt nåt emellan oss för två månader sen å jag vet liksom inte hur läget ligger till .

I början har jag försökt allt sen hade jag inte haft min tid åt att tänka på en bra lösning. Utan istället granskade jag i min lilla hjärnan ifrån den första ögonblicken jag såg efter sommaren tills vi fick en stopp på det här hela..

2månader ................... passerande förbi oss.

Jag blev ett sätt glad av att se du svarade så positivt till de andra. Det största problemet jag har för mig själv är självklart jag tänker för andra mer än för mig själv.

Det blir alltså problem för många saker. Om det var jag tog första steget eller missade första steget men tog andra andra steget skit i din trafik pluggande..       

Kommer allting blir annorlunda ? Kommer vi ändå vara så som nu? Eller kommer vi hittar på en lösning för både vi två..


Det jag blev väldigt aggressivt över jag inte ville lösa problemet  trots att jag märkte konstiga grejer å reaktioner som inte stämde alls ifrån dig.

När du väl grävde upp den  så ville jag inte ens face up, fast jag tänkte om jag inte tog i saken när den väl var utanför din dörr, inte ta vara på chansen kanske jag förlora ännu mer.


Förlora ännu snabbare.

Du har succesivt lagt mig in i den platsen med massa bomber överallt, framåt går inte utan att trampa på en bomb och bakåt också en bom förväntar en..


Du trodde inte var pressande under tystnadens gång .. Tystnadens gång är alltid allvarligt än pratsamt.. Synligt ...



Grattis oavsett hur osäker på om jag är för hela detta.


Du förtjänar ett grattis ifrån vilken kotte som helst.

För din dag kommer inte upp varje år i kalender..


Men personligt betyder inte att jag tycker du har rätt i din åsikt alls.

Du trampade på mina svansar denna gång, det gjorde väldigt ont. Du märkte inte att du gjorde dem. Vilket inte lät roligt alls.

Sen så var du inte ens förberedd på att lösa problem du grävde fram, för du själv har ett eget svar inom sig , därför om någon svarade dig nåt helt annat så kommer du inte get that liksom.


Aha, egentligen var inte mitt svar för frågan så himla viktigt. För om din morals tanke redan har ett eget svar.