Snackar vi om tajming så aaa detta är verkligen grundproblemet

Tajming Oliver och Mike fanns på plats då Mike frågade om jag var kär i honom men jag fanns inte på platsen. Såg varken ena eller den andres reaktion.


En sak jag vet men underlätta mig inte lika mycket heller , jag vet Olivers syn på relationer , ena förhållande och andra är lekis..


Mikes syn inga nada aning ens.. För jag fattade fortfarande inte om han ta jag gillar dig eller inte gillar dig som en stor grej ..

Om vi säger både säger jag gillar dig aa, kan han ta det sagt bara inget mer menat? elller vad har killen för någon syn om det egentligen???



Som MIKE H sa alla ha säkert olika sätt att se på gillar och kär grej.. Ingen vet om vi säger att gissade rätt på hans osäkerhet var osäkerhet .

Han är osäkerheten av sig vad jag kände för honom eller han var allmän osäkerheten för sig själv totalt inte ens jag  är med i det paketet?

Ja,, Mikes svar är nej inte kär ,, inte kär menar du dont love or dont like or both liksom.. Men då undrar jag över varför frågade du då?


fattar nada..

Oliver sa istället jag är kär i Tracy bakom Mike ,what's deal with Oliver? Varför fanns han där den tajmingen.... jävla unkrafter måste alltid leka med mig .... fann fannfanfnan..hatar dettta så mycket , skämtade killen nu eller menade han allvar? Jag skulle precis fråga honom så gjorde han nåt skrämmande , så att säga veta hans syn på reaktioner men det underlätta visst inte vad han menar med hans handlingar nu alltså.

Mike är visst ett grundproblem för både fanns på plats, efter vad Oliver har gjort våga jag inte nu fråga honom. Tänk om han erkänner å säga ja..    Ska jag säga till honom att jag gillar dig bara som en vän.. inget mer....... Han kan visst säger jag ljuger när jag inte direkt säga sluta till honom på det han gör..


Fast som ni hela tiden säger alla killar är olika, krama verkligen olika till alla. Jag trodde han skulle krama mig itorsdags just...

Omommomomomomom M blev sur eller arg över jag inte erkände ,, nu tänkte han jag har nåt i kikaren . wo.. stackars lilla mig .